2024 április 16

RSS Facebook

2012. október 24. szerda, 11:45

China Airlines Új-Zélandra

Értékelés:
(0 értékelés)


A magyar utasok már naponta repülhetnek Új-Zélandra (Auckland) és Ausztráliába (Sydney, Brisbane) a tajpeji China Airlines járataival.










Magyar állampolgárok turistaként vizum nélkül megszakíthatják útjukat Tajpejben az oda vagy visszautazás alkalmával. Magyarországról induló utasok frankfurti vagy amszterdami átszállással juthatnak Tajpejbe, majd onnan tovább az új-zélandi vagy ausztráliai célállomásra. Bécsi indulás esetén közzvetlenül érhetik el Tajpejt, így egyetlen átszállással juthatnak el a térségbe, a magyar piacon jelenleg legkedvezőbb, 275.000Ft-os áron. Lehetőség van egyszerre Új-Zéland és Ausztrális meglátogatására is, mindössze 350.000Ft-ért.

Tajpej Sydney és Auckland között a légitársaság Airbus A330-300-as géptipusokkal repül, 30 business és 277 turista üléssel.


A China Airlines járatai az Ausztrál és Új-Zélandi desztinációkon túl négy kontinens 29 országának 109 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb. Kína 27 városba repül, köztük Hong Kongba, Macaoba. Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.


Taiwanba, Kínába, Vietnámba, Japánba, Indonéziába és Fülöp-szigetekre hazautazó állampolgárok a megengedett 20 kilón túl további 10 kiló poggyászt vihetnek ingyenesen magukkal.


Amennyiben a China Airlines nem tud azonnali csatlakozási lehetőséget biztosítani a továbbutazáshoz, a legtöbb esetben ingyenes transzferszállás vehető igénybe Taipeiben, a Taipei Taoyuan Novotel Hotelben.


Amennyiben hosszú a várakozási idő Taipeiben, a légitársaság napi kétszer ingyenes városnézést kínál az utasoknak.


A China Airlines előnyei:

  • Egy éves érvényességű repülőjegyek
  • Egyszeri ingyenes dátumváltoztatás a hazaúton
  • +10kg illetve +20 kg ingyenes súlykeret több országba is, hazautazó állampolgárok részére
  • modern géppark
  • vonzó törzsutas program


A szilvavirágos légitársaság magyarországi képviseletét az Aviation Bt látja el 2012 januárjától.

Fotó: Boeing