2024 április 25

RSS Facebook

2012. október 12. péntek, 09:28

Extra súlykeretet és egyszeri ingyenes dátumváltoztatást biztosít a China Airlines

Értékelés:
(0 értékelés)



Mint szakmai körökben ismert, január óta ismét jelen van a tajvani China Airlines (CAL) a magyar piacon, a céget az AVIATION GSA képviseli, mint vezérügynök. A társaság újonnan kinevezett ausztriai, kelet- és közép-európai igazgatója a napokban Budapestre látogatott, mely során hangsúlyozta: nagyon fontosnak tartják a magyar piacot, hisz komoly kínai és vietnámi etnikum él Magyarországon. A CAL 22 kínai célállomásra üzemeltet járatokat Taijpejen keresztül.

 








A China Airlines legújabb híre, hogy extra súlykeretet és egyszeri ingyenes dátumváltoztatást biztosítanak hazautazó tajvani, vietnami, japán, kínai és Fülöp-szigeteki állampolgároknak. Az ingyenesen vihető súly 30kg, Fülöp-szigetekre 40kg.

A fotón balról jobbra: Walter T, Negri, a CAL ausztriai , kelet- és közép-európai kereskedelmi igazgatója, Wolfgang Peter, a CAL ausztriai , kelet- és közép-európai kereskedelmi képviselője, Lawrence Chiu, a CAL ausztriai, kelet- és közép-európai vezérigazgatója, Őexcellenciája Marietta Kao Liau, a budapesti Tajpeji Képviseleti Iroda misszióvezetője és Sárdi Rezső, az AVIATION GSA ügyvezetője, a CAL magyarországi vezérügynöke.

A China Airlines járatai négy kontinens 28 országának 111 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte az ázsiai régióban a legdominánsabb: Kína 22 városába repül, Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában. 
A China Airlines árai a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane és Sydney) Új-Zélandra (Auckland) és Balira. Budapestről a magyar utazó 4 európai átszállási pontról juthat el Tajvanra: Bécs, Frankfurt, Amsterdam és Róma, majd tajpeji átszállással tovább, az ázsiai célállomásra.
Fontos kiindulópont Bécs, ahonnan heti 3 közvetlen járattal, rendkívül kedvező tarifákkal kínál repülőjegyet a légitársaság.
Hosszabb tranzit vagy éjszakázás esetén a China Airlines naponta kétszeri városnézést illetve ingyenes szállást biztosít utasainak a tajpeji Taoyuan Novotelben. Magyar állampolgárok turistaként 3 hónapot tölthetnek Tajvanon vízum nélkül.

Turizmus Panoráma Bulletin

Fotó: China Airlines